Kumpulan Pengurusan

MIMI SUZIANA BINTI MOHD AZMI

Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer dari Universiti Putra Malaysia tahun 2001.  Mula berkhidmat di Infra Quest Sdn. Bhd. Sebagai Eksekutif Operasi sehingga tahun 2002 sebelum berkhidmat sebagai System Analyst di Knowledge Streams Sdn. Bhd.    Berjawatan Programmer di LMS Unit, OUM pada tahun 2004 dan Penolong Pengurus Cawangan di Cosplus Accessories Sdn. Bhd. Sehingga tahun 2006.  Seterusnya kini bertugas sebagai Pengurus Koperasi Rakyat Kelantan Berhad.

AHMAD MUSTAQEM BIN SHAMSUDIN

Diploma dalam as-Syariah Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra , KIAS. Mempunyai pengalaman bekerja dengan TGS AND PARTNERS sebagai “Credit Controller Officer” pada 2011. Kemudian berkhidmat sebagai Marketing Executive di The Legend Hotel Kuala Lumpur(sekarang dikenali sebagai SUNWAY PUTRA HOTEL) dan HOTEL JWW MARRIOT, Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Sekarang berkhidmat sebagai Pegawai Pemasaran di Koperasi Rakyat Kelantan Berhad.

NAJWA SYAFIKAH BINTI GHAZALI

Diploma Perakaunan daripada Politeknik Kok Lanas pada tahun 2015. Mempunyai pengalaman bekerja di Erawan LMW SDN BHD sebagai pembantu pemasaran sehingga September 2017. Sekarang berkhidmat sebagai Pegawai Akaun di Koperasi Rakyat Kelantan.

Leave a Reply

+