levofloxacin and valium buy vallium online what are the effects of valium

order alprazolam Lewisville buy xanax xanax versus generic

can ambien and oxycodone be taken together zolpidem no prescription smoking weed while taking ambien

can you take midol while taking phentermine herbal phentermine phentermine depo provera

wellbutrin and ambien interactions buy ambien mixing ambien with nyquil

is soma considered a narcotic soma online soma wellness massage

tramadol puede causar dependencia where to buy tramadol tramadol conversion to dilaudid

tramadol fluoxetine side effects tramadol 50 mg tramadol tablets side effects

para k sirve ketorolaco con tramadol buy tramadol cod tramadol 50mg for cats side effects

how long will tramadol show up in urine test buy tramadol achat tramadol

ALK

Ahli Lembaga Koperasi

MOHD SABRI BIN ABDULLAH (PENGERUSI)

Berkelulusan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Universiti Northrop, California (1984), BA (Econ Hons) di Universiti Malaya (1975). Mula berkhidmat dengan Bank Bumiputera (M) Bhd  selama 15 tahun sebelum berkhidmat di Permodalan Kelantan Berhad pada tahun 1992 sebagai Pengurus Kanan dan pada tahun 2002 menjawat jawatan sebagai Pengurus Besar. Jawatan terakhir beliau adalah sebagai Ketua Eksekutif Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan pada tahun 2008 sehingga 2015.

 

WAN YAHYA BIN WAN SALEH (TIMBALAN PENGERUSI)

Berkelulusan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Universiti Kebangsaan Malaysia (1984) dan Sarjana Muda Ekonomi (1975).  Bermula dengan Pegawai Tadbir & Diplomatik (PTD) seterusnya menjawat pelbagai jawatan di dalam Kerajaan Negeri antaranya Ketua Penolong Pengarah UPEN, Ketua Pegawai Pembangunan MAIK, Ketua Jajahan Jeli-Tanah Merah-Kuala Krai sehingga tahun 1997.  Pada tahun 1996, berkhidmat sebagai Timbalan Ketua Eksekutif di PKINK dan dilantik sebagai Ketua Eksekutif Kumpulan pada tahun 2005 yang lalu.  Kini Menguruskan perniagaan sendiri dengan jayanya.

 

IR MOHD AHMADDY BIN NAWI (SETIAUSAHA)

Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda kejuruteraan Elektronik pada tahun 1991 dari Universiti Malaya.  Berpengalaman dalam bidang pembinaan dan perundingan selama lebih 10 tahun.  Beliau juga berkhidmat sebagai Jurutera Profesional hampir 8 tahun.  Di samping itu, beliau juga aktif dalam sukan squash dan kini dilantik sebagai Presiden Persatuan Squash Negeri Kelantan.

 

ABDUL AZIZ BIN MOHD ZIN (BENDAHARI)

Mempunyai kelulusan dalam Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kewangan) Universiti Terbuka Malaysia dan London Chamber of Commerce And Industry (Accounting High Level).  Mula berkhidmat dengan Prokel Management Sdn Bhd sebelum berkhidmat dengan Permodalan Kelantan Berhad   pada tahun 1997 sebagai Eksekutif Kewangan dan seterusnya diberi kepercayaan memegang jawatan sebagai Pentadbir  An-Nisa’  pada awal tahun 2009. 

 

ALK

DOKTOR MOHAMAD ZAMRI BIN WAN NAWAWI

Berkelulusan MD dari Universiti Kebangsaan Malaysia (1987), Master in Health Administration, Universiti of New South Wales (1994), MSC Science forensic,  Universiti Glasgow, Scotland UK. Berkhidmat sebagai Pakar Perunding Perubatan Forensik untuk Negeri Kelantan dan sebagai Pensyarah untuk pelajar tahun akhir Kursus Forensik Sains, USM.

 

ZAILILAH BINTI HASSAN

Diploma dalam Perakaunan , Politeknik Kota Bharu. Mula berkhidmat di Pusat Perubatan An-Nisa’ dari tahun 1993 sehingga 2003. Bermula pada tahun 2004 hingga sekarang, beliau berkhidmat di Koperasi Permodalan KelantanBerhad sebagai Eksekutif Pentadbiran.